Ik wil inloggen voor: 

#NIEUWS #MEEDOEN #CASTINGS & WORKSHOPS | ALTIJD HIER TE VINDEN


FIGURATIE FLIKKEN ROTTERDAM

Lijkt het jou leuk om te figureren in het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam, ben je beschikbaar in de periode van 18 maart tot en met 5 juli? Vul dan de onderstaande vragen in met een recente foto van jezelf en stuur dit door naar figuratie.flikkenrotterdam@kaaphollandfilm.nl zodat wij jou kunnen benaderen. 

 Indien wij een passende figuratierol voor je hebben gevonden, nemen wij contact met je op.

Belangrijk om te weten is dat wij geen (reiskosten) vergoeding kunnen aanbieden. 

 

Naam: 

Geslacht: 

Leeftijd: 

Nationaliteit: 

Lengte: 

Kledingmaat: 

T-shirt maat: 

Jeans maat: 

Schoenmaat: 

Haarkleur: 

Haardracht: 

Beroep: 

Woonplaats: 

Emailadres: 

Mobiele telefoon: 

Coolstof! 

Een Unieke kans om samen met Internationale theatermakers en kunstenaars Darren O'Donnell en Alice Fleming een fantastische voorstelling te maken! 

Theatermakers en kunstenaars Darren O'Donnell en Alice Fleming zijn opzoek naar 12 enthousiaste jongeren tussen de 9 en 12 jaar oud om deel uit te maken van een project geleid door het educatie team van Witte de With center for contemporary Art. 


Data: 

30 april: 12.00 - 16.00

1 mei:    12.00 - 16.00

2 mei:    12.00 - 16.00

3 mei:    12.00 - 16.00

4 mei:    15.30 - 20.30


De workshop vindt plaats van 30 april tot en met 4 mei, elke dag van 12.00 to 16.00 met een afsluitende openbare voorstelling op 4 mei in het teken van de Nationale Herdenking vanaf 18.00 in het Aalsmeersch Bloemenhuis. Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk dagen ee kan werken aan project. 


Neem voor meer informatie contact op met Maxime Osseman via education@wdw.nl en bekijk  eerdere projecten van Darren O'Donnell op www.mammalian.ca