Ik wil inloggen voor: 

#NIEUWS #MEEDOEN #CASTINGS & WORKSHOPS | ALTIJD HIER TE VINDEN

Rotterdam - acteurs gezocht voor regiestage

Rotterdam - acteurs gezocht voor kunstproject


Marit Shalem is op zoek naar een groep van 5 kinderen die voor een video-installatie gefilmd willen worden. Deze installatie wordt in WORM, Rotterdam tentoongesteld begin 2018 en later verspreid naar andere locaties. Het gaat om een vertelling dat op drie transparante doeken tegelijk verschijnt. Op deze manier werkt de projectie als een hologram, zodat de bezoeker het gevoel krijgt een deel te maken van het geheel. Het thema heeft te maken met een modern sprookje en met dichtkunst. De vertelling gaat over wat voor invloed huidige gadgets op het menselijk contact hebben.


Ze is op zoek naar kinderen rond de leeftijd van 7-10 mee laten spelen. De jonge acteurs nemen deel in een scene waarbij zij naar een verhaal luisteren met een aantal extra acties. Alles is simpel en rustig. Het gaat om gebaren en om aanwezig zijn. Sommige krijgen ook een zinnetje om te zeggen. Er worden close ups opgenomen, dat betekend dat ieder kind wel zichtbaar is en niet zomaar als een 'figurant' meedoet. Een gemengde groep van kinderen uit verschillende nationaliteiten zal het mooist zijn.


Gefilmd wordt op 9 december in WORM en op 30 december in Beverwaard. Naar Beverwaard kunnen wij voor transport zorgen. Vergoeding is €20. Verder is er eten en drinken en een heel mooie ervaring. Wil jij hieraan meedoen? Stuur dan een e-mail met foto en telefoonnummer naar: marit@spop.nl