Ik wil inloggen voor:

Casting oproep:


GEZOCHT KIND ACTEURS!

 

Voor mijn afstudeerproject aan de Willem de Kooning genaamd ‘Casting Herman’ zoek ik nog acteurs die één scene willen gaan vertolken.

 

“Casting Herman” gaat over een persoon die ik probeer te identificeren zonder dat ik hem daadwerkelijk ontmoet. Deze persoon heb ik leren kennen door verhalen van andere en informatie vanuit de overheid en het internet. Deze verhalen heb ik omgezet in 7 korte verhalen. In die zeven korte verhalen komt er een stukje persoonlijkheid van Herman naar voren. Het project zelf is de casting en het zoeken van de persoon in de acteurs. Door verschillende acteurs te hebben hoop ik zo steeds een stukje van Herman te kunnen laten zien. 

 

Het project zal een casting dag zijn waar de acteurs één scene zullen lezen. Deze zullen uiteindelijk een onderdeel worden van mijn afstudeer expositie. Deze zullen in 1 take geschoten worden. Hiervoor vraag ik dus ook naar acteurs die zich al kunnen voorbereiden voor de castingdag. De draaidag vindt plaats 25 februari in Rotterdam. 

 

Voor de volgende rollen zoek ik:

 

Kind Herman SCENE 1 HOOGVLIET IJSBREKEN

Voor dit personage, zoek ik een jongen van 8 tot 10 jaar oud. De scene zal heel speels zijn en een beetje ervaring zou fijn zijn. 

 

Tiener Herman SCENE 2 VOOR DE TOFFEE AUTOMAAT

Voor deze scene zoek ik een jongen van 10 tot 14 jaar. 

De scene zal heel speels zijn en een beetje ervaring zou fijn zijn. 

 

Omdat dit een afstudeerproject is hebben we bijna geen budget (eigen budget) helaas kan ik hierdoor geen vergoeding geven wel kan ik voor een lekkere catering zorgen ook kan je het project gebruiken voor je portfolio aangezien het letterlijk casting tapes zijn. Als je geïnteresseerd bent stuur een mail naar Naomibrusselman@gmail.com met je werk!